Седмици преди Великден водещи шоколатиери от цяла Белгия доказаха уменията си, сътворявайки уникални яйца, само че от шоколад. За изработването на някои от тях са използвани по 50 кг различни видове шоколад.
В специална изложба в Брюксел двайсет от водещите майстори-сладкари в страната показаха уникалните си произведения, някои от които удивляват с невероятните си детайли.
Всяко великденско яйце е високо между 50 и 60 сантиметра. Организаторите на изложбата уточняват, че шоколадовите произведения на изкуството са ядливи, но не се продават. За изработката на някои от тях са били необходими седмици, като са използвани по 50 килограма различни видове шоколад.
По публикацията работи: Велислава Велева
Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…
Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…
Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…
Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…
Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…
Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…
Leave a Comment