Седмици преди Великден водещи шоколатиери от цяла Белгия доказаха уменията си, сътворявайки уникални яйца, само че от шоколад. За изработването на някои от тях са използвани по 50 кг различни видове шоколад.
В специална изложба в Брюксел двайсет от водещите майстори-сладкари в страната показаха уникалните си произведения, някои от които удивляват с невероятните си детайли.
Всяко великденско яйце е високо между 50 и 60 сантиметра. Организаторите на изложбата уточняват, че шоколадовите произведения на изкуството са ядливи, но не се продават. За изработката на някои от тях са били необходими седмици, като са използвани по 50 килограма различни видове шоколад.
По публикацията работи: Велислава Велева
Планирането на екскурзия до Япония може да бъде вълнуващо, но и предизвикателно. За да се…
С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…
Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…
Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…
Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…
Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…
Leave a Comment