Папараци заснеха Анджелина Джоли, заедно с наследник на семейство Ротшилд (СНИМКИ+ВИДЕО)

644
Кадър: Youtube/extratv

Фамилията Ротшилд е сред най-богатите в световен мащаб. Банкерската династия от европейски евреи, опериращи в Европа от края на XVIII век до днес. Световноизвестната актриса, любима на милиони по света, е заснета заедно с Дейвид Майер де Ротшилд, като се твърди, че двамата са били на обяд. Но все още не е ясна причината за излизането – бизнес или удоволствие

Времето лети, когато човек се забавлява. Световноизвестната актриса Анджелина Джоли прекара цели три часа в разговор с милиардерския наследник Дейвид Майер де Ротшилд, докато беше на обяд в Малибу, Калифорния, в четвъртък, съобщи Page Six.

На снимки, получени от Page Six, 47-годишната звезда от „Maleficent“ се вижда усмихната, докато излиза от горещата точка на знаменитостите Nobu с 44-годишния британски природозащитник до нея.

За излизането Джоли беше облечена в шикозна черна рокля с изрезки. Актрисата съчета визията с подходящи черни обувки на ток и слънчеви очила.

 Папараци заснеха звездата, докато върви към колата си и отмята косата си.

Майер де Ротшилд, който е част от най-богатата фамилия в света, също се появи в добро настроение. Той се усмихваше и се смееше, заедно с Анджелина Джоли.

Бизнесменът беше облечен в елегантно ежедневно облекло. Носеше чифт тъмносини панталони, сива риза, сако, черни мокасини и фънки раирани чорапи.

Представители на Джоли не върнаха молбата на Page Six за коментар относно това дали двамата са излезли да обсъдят бизнес или удоволствие.

Срещата можеше да е свързана с работата, тъй като и двамата са силни активисти.

Майер де Ротшилд е защитник на екологията и е работил като посланик на първия автомобил, построен от нулата и специално предлаган като хибридна или електрическа кола.

Според неговата биография в Instagram, той също така иска да „предупреждава и информира хората за глобалното затопляне“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Page Six (@pagesix)

Превод и редакция: Пламена Сутева