Майка на дете с аутизъм с трогващ призив: Искам само Ники да свири. Всички педагози, които моля ми отказват (ВИДЕО)

295
Koлаж: Нова Вест

Майката на талантливо дете написа трогателен пост в социалните мрежи. Историята му трогна хиляди. Тя споделя, че всички, към които се е обръщала досега, отказвали заради състоянието му. Единственото й желание е той да се развива, в това, което иска най-много, а именно да свири и да се отдаде на музиката.

 

Майката на Ники – Надежда, е негов социален асистент. тя споделя, че пише своя пост с НАДЕЖДА ,като се надява повече хора да го прочетат.

“Казвам се Надежда Петрова и съм майка на две прекрасни момчета…Малкият ми син Ники е на 20 г с диагноза АУТИЗЪМ.. Неговият живот е музиката, единственото нещо което прави 24/7 е да свири и пее. Свири на синтезатор и барабани ,които успях да му закупя.. Научи се съвсем сам.. единствените му учители са ,лаптоп и интернет.
Намира там всичко ,което е нужно за да разучи как да изсвири дадена песен, която е харесал. Тя споделя с мъка, че вратите, на които почуках с молба да ходи на уроци са и били затворени. отказвали и заради диагнозата на Ники.

“Все още имам НАДЕЖДА ,че ще се намери ЧОВЕК, който да приеме момчето ми в душата си и да работи с него, разбира се ,ще му бъде заплатено за уроците. Искам да се знае, че не очаквам невъзможното от учителя. Желанието ми е, Ники да се занимава с единственото нещо ,което му носи радост в живота.
Ако сред вас има ЧОВЕК, който ще приеме молбата ми присърце, моля да се свърже с мен на лично съобщение
И най-важното ,да не се чувства отхвърлен, защото е аутист.“, добавя още тя.