След като камион за боклук помете няколко коли, какви са щетите и ще има ли наказани? (ВИДЕО)

60

Припомняме ви, че нелепата случка се случи вчера и ставаше дума за столичен квартал. Камион за боклук помете пет паркирали коли във Владая в сряда. Шофьорът, който бил извън кабината, опита да спре тежкотоварния камион и пострада , като първо на място пристига кметицата на Владая.

 

Свидетелка на инцидента и притежателка на 4 от петте коли обясни, че когато излязла, мъжът бил на земята и вероятно в безсъзнание. Жената обясни пред Нова тв, че автомобилите нямат застраховка „Автокаско”, а само „Гражданска отговорност” и предстои да предяви претенции за обезщетение. Кметицата оказва първа помощ на шофьора на камиона. Тя поднесе извиненията си на потърпевшите.

Екшън посред бял ден: Боклукчийски камион помете няколко паркирани коли (СНИМКИ)

Камелия Динева е официален представител на сметоизвозващата фирма Консорциум „Еко София груп“. Тя заяви, че мъжът бил извън камиона заради възникнала повреда, която той се опитвал да отстрани. 58-годишният шофьор бил дългогодишен служител на фирмата. Динева обяви, че Консорциум „Еко София груп“ ще покрие част от щетите по ударените коли.

Повече по темата, чуйте във видеото:

По публикацията работи: Велислава Велева