Пребиха жестоко световно известен рапър: Един от нападателите казал “Снимай, сега ще бъда известен (СНИМКИ+ВИДЕО)

291

Американският рапър Tekashi 6ix9ine е бил хоспитализиран, след като във вторник е бил нападнат от група нападатели в тоалетната на фитнес зала в Южна Флорида. Според адвоката му, 26-годишният изпълнител, чието истинско име е Даниел Ернандес е получил синини и наранявания по лицето. Видео от бруталното нападение е качено и в Twitter.

Адвокатът заяви, че рапърът е бил нападнат в сауната на фитнес зала и извън нея от трима или четирима мъже, които са го пребили, въпреки че той се е опитал да отвърне на удара. „Имаше порезни рани по лицето и синини“, каза още Лазаро. Той заяви, че извършителите са избягали, след като служителите са чули безредиците.

Според Лазаро е била повикана полиция и Ернандес е бил транспортиран с линейка до местна болница. Засега не е ясно дали рапърът остава в болница.

Във видеоклип, качен в платформата Twitter, се чува как един от нападателите на Ернандес казва: „Снимай. Сега ще бъда известен.“ На друго видео е заснет окървавения рапър да излиза от спортната зала. Според няколко съобщения в медиите Ернандес е бил изгонен от бейзболен стадион в Маями в петък заради това, че е бил в нетрезво състояние и е смущавал феновете.