Кулинарката Мариела Нордел направи на пух и прах участничките в “Ергенът“ със свой пиперлив анализ (СНИМКА)

362
Колаж: Нова Вест

Известната кулинарна майсторка от изминал сезон на „Мастър шеф“ Мариела Нордел е поредната, която се изказа негативно за риалити формата „Ергенът“. Тя направи на пух и прав със свой коментар във “Фейсбук“ целия сценарий на предаването ,както и някои от самите участнички. 

Нордел е известна с хапливия си език и направи на нищо продуцентите, сценаристите и момичетата, които се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

„Сценарият на Ергенът е доста тъп – нещо между розов роман за тийнейджърки, стари моми и индийски серЯл. Ще е много по-интересно за зрителя да се намали участието на сценаристите и действието да се развива естествено.“,пише тя от профила си в социалната мрежа.

По-малко фокус върху тия захаросаните – Валерия (напомня ми на комсомолските секретари от наше време – много миловиднички, отличнички, а всъщност са студенокръвни гадове и кариеристки. Не се отличават с особена оригиналност, но системата работи в тяхна полза), Айлин (момичето е красиво, ама не много умно и натъртва с тва лиготене и мазнене), Поли (доста дразнеща с пискливия си глас и пресиленото, постоянно кикотене), Пам (това, че е дебела не я прави нито умна, нито смела, на моменти става досадна с нейното мърморене).“,добавя още тя.

По публикацията работи: Велислава Велева