Интересен развой на събитията ни очаква утре в “Ергенът“: Евгени ще направи решаващ ход към Айлин и Валерия

1163

Много страст, интриги, ревност и заплетени ситуации ни очакват в следващите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“. В сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. зрителите ще станат свидетели на бурни емоции и болезнени откровения.

През последните епизоди се заплете интрига между двете приятелки Валерия и Айлин, тъй като и двете дами има голямо желание да спечелят сърцето на Евгени Генчев. До къде обаче се стигне тяхното приятелство и дали няма да бъде поставено на карта?

В сряда вечер вечерният коктейл ще протече по нови правила, а момичетата няма да имат право да прекъсват срещите на Евгени в градината на имението. В откровен разговор с виртуоза една от претендентките ще бъде откровена до болка и ясно ще заяви неодобрението си към постъпката му по време на бала да пренебрегне „ученичките си“ и решението му да подари розата, предназначена за някоя от тях, на Валерия. По време на коктейла музикантът ще предприеме изненадващ ход и ще се настани между две от най-изявените претендентки за сърцето му.

Вечерта ще завърши с поредната инфарктна Церемония на розата, в която харизматичният „ерген“ на България ще трябва да избира между две от най-близките приятелки в имението.

По публикацията работи: Велислава Велева