16 красиви финалистки влизат в смела надпревара за короната на конкурса “Царица на розата“ (СНИМКИ)

51
Снимка: Община Карлово

С голям наплив от хубавици, желаещи да сложат короната на „Царица на розата“ стартира поредното издание на конкурса. 34 девойки се явиха на кастинга, създавайки доста приятни главоболия и терзания на журито.

 

Негови членове бяха скулпторът Димитър Бакърджиев, Румен Стоянов – ръководител на театър „Елена Снежина“, Петя Найденова – началник на отдел „Образование и култура“ в Община Карлово, дизайнерът Лиa Каменова, представителки на Асоциация „Царица на розата“ и фотографът Кристина Балкова. Освен да впечатлят с чар и физически данни, момичетата трябваше да отговарят на въпроси, свързани с техните мечти, представи за живота, мироглед и възпитание.

Журито определи 16 финалистки, които да продължат в надпреварата за престижната титла. Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов лично поздрави всички участнички в кастинга и им пожела успех в предстоящия конкурс

Дългогодишен член на журито сподели, че в изминалите 20 години никога не са изразявали желание за участие толкова много момичета. Миналата година короната в конкурса заслужи 17-годишната Миглена Мандраджиева, единайсетокласничка в СУ „Васил Левски“ в Карлово.

По публикацията работи: Велислава Велева