Задават се силни магнитни бури. Ето на кои дати

170
Kaдър: Youtube/ Avatar_7_Svetal skitnik_Pintev

Според учените, март месец тази година ще е доста труден за хората с метеочувствителност. Мощен удар на 15 март, когато силата на бурята достигна 4 бала.

Магнитна буря със средна мощност – 3 бала ще се появи чак на 24 март. Почти незабележимо вълнение ще смути малко само хората с метеорологична зависимост. По-нататък силата на бурята ще нараства, като на 25-ти ще достигне 4 бала.

Продължавайки от предишните дни, се очаква удар от 7 точки на 26 март, което може да бъде проблем за здравето и благосъстоянието на много хора.

В края на месеца ще има още една магнитна буря от 4 бала – в последния ден – 31-ви март. Влиянието й ще бъде доста забележимо, но не и разрушително за здравето.

Според множество изследвания и данни магнитните бури са доста опасни за хората, тъй като влияят негативно не само на кръвоносните съдове, но и на психиката. В същото време, продължителността на вълнението засилва емоционалния компонент на човека, прави го по-раздразнителен. Към днешна дата е доказано, че не само метеорологичните хора страдат от магнитни бури, но и напълно здрави хора.