Братът на фолк пeвеца Константин стресна всички участници в “Сървайвър“

blank
Снимка: Facebook/ Survivor Bg

Братът на фолкпевеца Константин – Светльо, се стопи от глад и изтощение в „Сървайвър“. В последните дни лицето на участника от отбор „Войни“ е видимо по-изпито, отколкото при влизането му в риалитито преди по-малко от месец.

„Бях 100 килограма, сега сигурно съм под 90“, оплака се той. Останалите претенденти за славата също страдат от липсата на достатъчно храна, но отслабването не им личи толкова драстично.

Въпреки че е най-възрастният в риалитито, 49-годишният Светльо се справя в екстремните изпитания не по-зле от младите си конкуренти. В една от последните игри той показа умения в баланса и за втори път през този сезон взе огърлицата за личен имунитет, която го предпази от номинация за изгонване. Застрашени от отпадане са две от съотборничките му – мениджърката Елина и инфлуенсърката Мария.

След серия от поражения, отношенията в племето „Войни“ са много по-обтегнати от тези в конкурентното „Известни“. В тима на загубилите се формира и първата тайна коалиция между дизайнера Едис и брокера Павел, за която никой от съплеменниците им все още не подозира.

По публикацията му работи: Велислава Велева