99 годишен мъж шофира и до днес: Трябва да си съзнателен на пътя и да знаеш, че трябва да се връщаш при семейството си (ВИДЕО)

474

На 99-години Марин Папурков от Троян продължава до шофира. Той казва, че има книжка, заверена е до 2030 година а като изтече ,ще я завери пак. Той е категоричен, че не бива да се пие и да се шофира и че той никога е неговия живот не го е правил.

“Хвана ли кормилото, алкохол не пипам“, добавя още той. Категоричен е обаче, че не пипа чашата преди да се качи зад волана.

„Имам книжка, заверена е до 2030 година. След това пак ще я заверя”, казва Папурков. Полицаите го поздравяват с уважение, човек когато шофира трябва да разсъждава така, че да отбягват смъртта и да знаят, че близките им хора ги чакат да се върнат вкъщи.

Той добави, че обича да обикаля с колата си на различни места, да пие по някое кафенце, да се разходи. Той казва, че е обиколил цялото море. Според него младите сега изобщо не мислят за последиците. “Сега купуват баща му на някой млад скъпа кола, виж кой съм аз, а на другия ден ковчег.“, добавя още той.

Повече от неговия разказ, чуйте във видеото: