Трагична развръзка: Бременна жена е сред жертвите на масовото убийство в Хамбург

197

Бременна жена е сред седемте жертви на масовото убийство в храм в Хамбург. Други осем души бяха ранени при стрелбата в църква на „Свидетели на Йехова” в германския град. По рано днес ви информирахме за трагичната случка от германския град като беше отнет живота на няколко души.

Стрелецът, идентифициран като 35-годишният Филип Ф. е бивш член на религиозната общност. По данни на германската полиция той е действал сам и след атаката е отнел собствения си живот. Мотивите му към момента остават неизвестни.

Полицията в Хамбург съобщи, че най-малко осем души са били убити при убийството. Извършителят „очевидно“ е сред мъртвите. Няколко души са ранени, някои тежко. Очевидец е заснел в четвъртък вечерта как извършителят стреля в сградата отвън.

Масова стрелба в Хамбург отне живота на няколко души (ВИДЕО)

Хамбургската полиция планира пресконференция за вилнята в Хамбург в петък следобед. Кога точно ще бъде направено изявлението все още не е известно. Фокус онлайн ще предава на живо тук. Все още има много въпроси без отговор за мотива, извършителя и хода на престъплението.

По публикацията работи: Велислава Велева