Това е развръзката с изчезналото куче на шеф Петър Михалчев

242

Припомняме, че 4-месечното куче Ози на семейство Михалчеви бе избягало от стопаните си вечерта на 5 март. Това се случило по време на вечерна разходка. Животното се отскубнало от стопанина си, и след като той тръгнал след него, кучето си помислило, че си играят, разказа шеф Петър Михалчев

Една история с положителна развръзка. Избягалото куче на известния шеф-готвач Петър Михалчев, беше намерено в четвъртък сутринта.

“Едни добри хора ни го върнаха. Даже единият човек, беше с куче като нашата порода и дефакто породата си е намерила породата. И ни го върнаха”, разказа шеф-готвач Петър Михалчев пред Нова телевизия.

Той заяви, че бил готов да даде парична награда, но човекът, открил кучето му, категорично отказал. „Ние ще се реваншираме пред човека. Даже не съм го обсъдил със съпругата още, но мисля в неделя да направим голямо парти за всички хора, които се включиха, които писаха за кураж. Ще направя една огромна трапеза с храна за домашни любимци и разбира се за техните собственици. Разбира се ще бъде японска кухня”, подчерта шеф Михалчев.

4-месечното куче на семейство Михалчеви, бяга от стопаните си вечерта на 5 март.

По публикацията работи: Пламена Сутева