Шакира за новата изгора на Пике: Мисля, че в Ада има отделен котел за такива жени

69

Шакира се изказа остро спрямо новата изгора на бившия и мъж Пике. Те се разделиха миналото лято, а причината беше изневярата на футболиста, който започна връзка  с 23-годишната Клара Чиа.

„Мисля, че в Aда има отделен котел за жените, които не подкрепят други жени“. Така  Шакира коментира новата приятелка на Пике. Думите на изпълнителката са изречени в интервю  пред мексиканския журналист Енрике Асеведоза. В ново интервю певицата на „Hips Don’t Lie“ каза, че е осъзнала, че може да бъде напълно „самостоятелна“, след като за първи път е приела „историята, че една жена има нужда от мъж, за да бъде пълна“. „Винаги съм била емоционално доста зависима от мъже, в които съм се влюбвала“, добави 46-годишната звезда.

Изпълнителката на „Waka Waka“ каза, че е „излязла по-силна“, след като се е сблъскала с „житейски битки“. Винаги съм била емоционално доста зависима от мъже, в които съм се влюбвала“, добави тя, „и мисля, че успях да разбера тази история от друга гледна точка и днес съм достатъчна сама. ”, пише pagesix.

„Има мечти, които са разбити и трябва да вземете малките парчета от земята, за да се съберете отново, а също и да бъдете пример за моите деца“, добавя Шакира в първото си интервю след раздялата.

По публикацията работи: Велислав Велева