Астролог предсказал с точност трусовете в Турция: В България вече влизаме в код “червено“ (СНИМКА)

648
Снимка: F.Filipov

Тревожна прогноза за много мощни земетресения до средата на март направи Филип Филипов. Според астрологът и физик, който предсказа с точност катастрофалния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе, най-критични са дните от 18 до 22 февруари. 

Една от причините за това е свръхмощното избухване на Слънцето от клас Х2.2 малко преди Новолунието и мощната фигура с участието на 8 планети. Тези дни действа много силна космическа фигура между Слънцето, Сатурн, Луната, Плутон, Венера, Нептун и Селена, пише той във Фейсбук. „Навлизаме в периода, когато Гравитационната енергия спрямо Земята ще се повиши значително поради струпване на повечето планети в сравнително тесен отсек от гледаната от Земята Слънчева система. Това най-вероятно ще донамести вече сериозно разместените разломи.

„Относно България за съжаление вече навлизаме в код червено, защото процесите в Румъния показаха активизиране на старо огнище, което може да провокира процеси в точка 7. В точка 8 или по протежението на трите разломни линии маркирани в черно са възможни земетресения, но както обясних, рискът е значително по-малък от колко в областите маркирани от 1 до 6“, обяснява астрологът-физик.

След това чисто астрологически, Луната ще съвпадне с няколко планети, които пряко имат отношение към земетръсите и по този начин, тя ще активира допълнително опасните процеси“, предупреждава астрологът. „Нещата ще кулминират, когато ще се реализира Новолуние с участието на една от главните планети на земетресенията – Сатурн. И в края на месеца Луната ще направи три последователни затъмнения, което допълнително ще насочи още сложна енергия към Земята“, подчерта той.

Според него това е едно от най-мощните за последните около 20 години слънчеви изригвания, потвърждаващо думите му, че предстоят нови все по-мощни избухвания от Слънцето. „Не трябва да се допуска паника и излишни страхове, независимо, че навлизаме в период на критична опасност. Тези прогнози се правят само с цел да се намали риска за хората, нашата държава и съседите ни, които вече пострадаха значително“, уверява Филипов. Последното зимно новолуние, за което пише той, се очаква на 20 февруари. То ще има голяма магическа сила.

По публикацията работи: Велислава Велева