Под руините в Адана: Откриха тялото на една от най-известните турски актриси и дъщеря й (СНИМКА)

66171
Колаж:Нова Вест

От пост в социалните мрежи стана ясно, че известната актриса Емел Атиджи и нейната дъщеря са сред загиналите под руините от унищожителното земетресение. Тя е загубила живота си под развалините в Адана заедно с дъщеря си Пюрян Атъджъ.

Официалната страница на сериала „Имало едно време в Чукурова“, в който играе актрисата, потвърди новината и изказа своите съболезнования. Едва на 52 години актрисата беше открита под развалините на дома си с дъщеря си.Продуцентът на романа Зюлейха потвърди смъртта и на двамата чрез изявление, след голямата трудност на спасителите да изпълнят необходимите задачи и да достигнат до хората, хванати между основите на сградите.

“Животът е толкова непредсказуем, че никога не знаеш какво може да се окаже следващото, което ще ти поднесе. Това е основното послание на сериала „Имало едно време в Чукурова“. Сериалът е римейк на американския филм „Райски дни“ от 1978. Действието се развиват от 70-те години на миналия век до наши Дни.

“Дълбоко сме натъжени от загубата на Емел Атичи и нейната дъщеря Пурян, ценената актриса от нашия телевизионен сериал при земетресението в страната ни. На Емел Атичи и нейната любима дъщеря, на всички наши граждани, които загубиха живота си при земетресението , изказваме нашите съболезнования на техните семейства и близки“, се казва в писмото с посвещение към актрисата.