От Регионалния съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в област Добрич отчитат ново поскъпване на закуските, което се дължи на допълнителните суровини, които се влагат в тях. Влизането на закона за нулево ДДС върху хляба и брашното от миналата година е задържало цените на същите нива.
Повишаване на цената на закуските с около 10 ст. се наблюдава при някои от производителите от началото на тази година, посочи председателят на Регионалния съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в област Добрич Тодор Няголов.
Цената на брашното не е понижена, независимо от нулевото ДДС, затова и хлябът не може да се очаква да стане по-евтин, допълни Тодор Няголов. Според Тодор Няголов в близките месеци движение в цената на хляба нагоре не се очаква.
По публикацията работи: Велислава Велева
Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…
Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…
Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…
Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…
Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…
Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…
Leave a Comment