Ето коя е младата жена, загубила живота си след сблъсък с камион (СНИМКA)

7415
Колаж: Нова Вест

29-годишната Цветелина Джапкова от пловдивското село Черноземен е загиналата в адската катастрофа край Карлово. Припомняме ви, че трагичната случка стана днес сутринта малко след 8 часа на Подбалканския път, в участъка между Левски и Калофер.

Предполага се, че младата жена е пътувала към дома на любимия си в Калофер. От известно време тя живеела с него в града на Ботев. Дори сменила работата си. Преди била крупие в Пловдив, а след това се преместила в Карлово.  При транспортирането й към пловдивска болница водачката на колата починала в линейката. Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед, а движението в участъка на катастрофата е проходимо. В РУ-Карлово се разследват причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент.

Трагедия: Млада жена почина в линейка. Забила се с колата си в камион

Ходила е в родното си село заради здравословен проблем на майка си, разказват местни жители. Младото момиче е единствено дете, а в Черноземен са потресени и не знаят как майката ще преживее загубата й. Казват, че Цветелина е била много лъчезарно и усмихнато момиче. Знае се, че участъкът където е станало ПТП-то е бил заледен.

По публикацията работи: Велислава Велева