Шокиращо: Мъж отхапа главата на жив питон, по време на скандал с жена

245
Колаж: "Нова Вест"

Шокиращият случай е от Маями, САЩ. Първоначално е подаден сигнал в полицията, за разразил се спор между мъж и жена в апартамент. Впоследствие органите на реда отишли на място, като нахлули в апартамента. Там те заварили ожесточено спорещите мъж и жена. Последвал зрелищен арест. Като после станало ясно, че мъжът е отхапал главата на змия, която е била отглеждана като домашен любимец от жената, с която е спорел

Мъж от Кътлър Бей, Маями е обвинен, че е отхапал главата на домашна змия, принадлежаща на жена, като това се е случило по време на домашен спор, съобщи CBS news.

Полицаи са били изпратени в жилищния комплекс Saga Bay на SW 210th Street в понеделник, за да проверят сигнал за двойка, която се кара. Когато пристигнали, чули битката между мъж и жена. Те почуквали няколко пъти на вратата и давали на висок глас устни команди за отваряне. Боят продължил, докато в един момент полицаите чули жената да вика.

Тогава полицаите разбили вратата. Когато нахлули вътре, те видели жената и мъжа, идентифициран като 32-годишния Кевин Майорга.

Един от полицаите използвал електрошок върху Майорга, без ефект. След това той бил изведен от апартамента. Полицията твърди, че той е оказал активна съпротива, като в един момент е ударил полицай в лицето с ръката си, на която е имало белезници, причинявайки охлузване на лицето на полицая.

Полицията каза, че Майорга е продължил да се съпротивлява, докато е бил свален на земята.

В този момент жената казала на полицаите, че той е отхапал главата на домашния й питон. Мъртвата змия е намерена до вратата с откъсната глава.

Срещу змиеядеца са повдигнати три обвинения, които според закона са от 3-та степен, а именно – съпротива срещу полицай и насилие над него, лишаване от свобода и жестокост към животни.

Майорга е задържан срещу гаранция в размер на $ 15 хиляди, може да го осъдят на 5 години затвор, още токова – изпитателен срок и 5000 долара глоба. Все още не е ясно кога ще бъде изслушването му

Превод и редакция: Пламена Сутева