Закопчаха бивш ММА боец: Убил бившата си приятелка и я скрил в гардероб

1413

Бившият ММА боец Дуейн Херел е арестуван за убийството на бившата си приятелка Ирене Торес като 28-годишният мъж се е признал за виновен.  Херел е намушкал бившата си приятелка с нож и скрил тялото в гардероба си. В момента той е в ареста без право на гаранция.

Майката на Торес подала сигнал в полицията на 29 януари. Тя разказала на органите на реда, че дъщеря ѝ и Херел имали проблемна връзка. Споделила, че видяла видеозапис от охранителна камера, на който се вижда как ММА боецът изкарва Ирене насила от дома ѝ, съобщават от полицията в град Нашвил, щата Тенеси.

Полицаи направили проверка в апартамента на Херел, но той казал, че не я е виждал. По-късно бащата на Торес също отишъл да търси дъщеря си и Херел заявил, че тя се намира в хотел в центъра на града.  Двамата се качили в колата, за да отидат до хотела и тогава Херел признал на бащата на момичето, че я е намушкал смъртоносно и че тялото ѝ е в контейнер в гардероба в апартамента му. Бащата на жертвата веднага се обадил в полицията. Херел по-късно признава пред полицията, че е отишъл в дома на бившата си приятелка и двамата се скарали.

Той я намушкал смъртоносно на паркинга, качил тялото в багажника на колата си и я закарал в дома си, където я увил в одеяло и сложил в контейнер в гардероба.

По публикацията работи: Велислава Велева