Калина Константинова: Обединението ни с ДБ е една коалиция на надеждата (ВИДЕО)

43
Кадър:vbox/ Здравей България

По думите на Калина Константинова, тяхното желание е да обедиянт всички будни хора с гражданско съзнание, не само политическите партии. За това тя смята, че трябва да се дава повече информация на хората, за да вземат правилното решение и да знаят какво искат на тези избори.

“Аз не вярвам в тези послания и цялата мръсна машина работи затова да обясни на хората, как няма път, няма да има разлика, всичко е еднакво тука, няма да е друго, няма да се случи нещо ново. Не съм съгласна и ние трябва да го поискаме, за да се случи“, коментира тя от ефира на Нова Тв. И допълни: „Обединението ни с „Демократична България“ е една коалиция на надеждата, искаме да обединим всички будни хора, не само партии“.

„Искаме да обединим будните хора с гражданско съзнание, хора, които са се борили за каузи от последните години, които са се борили срещу мръсната машина които, са се борили с държавата, за да постигнат нещо или да променят нещо към позитивно“.

„Искаме да вдигнем всички тези хора, всички тези, дали са граждани, дали са политици дали са някакви формации. Смятам, че с ДБ и обединени фракции, можем да имаме 121 депутати. Ние искаме да спечелим изборите и да представим управленска програма, която да промени България, каза още Константинова. Относно съдебната реформа тя каза: „Този парламент има мнозинство от почти 130 гласа, които са против тази съдебна реформа. Това са ГЕРБ, ДПС и БСП.

По публикацията работи: Велислава Велева