Наш поп фолк певец претърпя лош инцидент, който го отведе до Спешното (СНИМКИ)

773
Кадър: Youtube//Еtv-Haskovo

Фолк певецът Крум претърпя страховит инцидент, който завърши в Спешното отделение. За случилото се разказа самият той, който напоследък му е доста каръшки период. Преди няколко седмици пък вандали са забили пирони в гумата на автомобила на певеца.

Преди няколко седмици ви информирахме как вандали забиха пирон в гумата на лъскавото му возило. Преди годони пък личният му автобобил бе запален и изгоря като факла. А сега на певецът му се наложи да посети спешното след инцидент с куче.

Певецът е бил нахапан от животното и бързо отишъл на лекар, за да бъде прегледан, превързан и най-вече да му бият инжекция против тетанус.

„За първи път ме ухапа куче , но винаги има първи път . Удариха ми една инжекция против тетанус и съм готов за довечера. Само не ме поздравявайте по дясната ръка„, написа Крум и заяви, че ще отиде на благотворителния концерт в помощ на малкия Ради. И през ум не му е минавало да се откаже от поетия ангажимент и да се включи в благотворителната кауза, в която много изпълнители се събраха в столичен ресторант с надеждата да съберат пари за момченцето

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krum (@krum_official)

Междувременно Крум показа шокиращи кадри след инцидента с кучето, но не дава повече подробности за случилото се. Вероятно става въпрос за бездомна животинка, тъй като Крум има котка у дома, а не куче.

По публикацията работи: Велислава Велева