Иванов каза кога ще започнат разговорите между ДБ и ПП и какво целят

43

Христо Иванов направи изявление пред журналисти в кулоарите на Народното събрание. Съпредседателят на ДБ обяви, че разговорите ще започнат възможно най-скоро, но няма да са публични. По негови думи се цели първо място на изборите. Припомняме, че на среднощно заседание бе окончателно решено ДБ да разговаря с ПП за съвместно явяване на изборите.

Разговорите между „Демократична България и „Продължаваме Промяната“ няма да са публични и ще започнат в първия възможен момент. Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в кулоарите на парламента.

Проведе се среднощно заседание: ДБ взеха важно решение, касаещо ПП

„Трябва да изберем най-добрия вариант, за да постигнем максимум ефект. Ефектът, който целим, е първото място. То да ни позволи да наложим своя дневен ред и своята визия за формиране на управление на страната”, каза Иванов.

По думите му гласоподавателите на двете формации няма защо да се притесняват. „България трябва да излезе от спиралата от безперспективност и на липса на възможности. Очевидно е, че това без нас не може да стане“, категоричен е той.