В Шумен ще се проведе благотворителна инициатива: Предай добро за Ники

126
Колаж: Редакция "Нова вест"

На 29.01. неделя, в Шумен, в благотворителната изява „Предай добро за Ники“ се включват спортните клубове по ММА, КИКБОКС, СК „Стимул” и Pro EMS Zone, Стоян Копривленски, Благой Найденов, рапърът FYRE и DJ THEO, DJ GEORGE и DJ Теddy Georgo.

Спортните клубове по ММА, КИКБОКС, Спортен клуб „СТИМУЛ” и Pro EMS Zone в Шумен организират благотворителна тренировка и концерт под надслов „Предай добро за Ники“. Тази инициатива е част от кампанията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент остава напълно парализиран.

След няколко тежки операции и близо четири години борба с тежките здравословни последици, днес, Ники има шанс да отново да проходи. За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо организират настоящата инициатива за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков.

Събитието ще се състои на 29.01.2023 г. /неделя/, от 15:00 часа в зала „Арена Шумен”, където спортни демонстрации ще направят най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големия боксьор Благой Найденов – световен и олимпийски шампион по бокс за младежи.

Участие в благотворителната кауза, ще вземат и изпълнителите – любимеца на страната рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието са най-спортните DJ на България – Teddy Georgo и DJ GEORGE, ансамбълa за народни песни и танци „Луди Млади“ от Шумен, мъжка певческа група „Лудоселци“ от село Дибич, младите таланти и любимци на Шумен – близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова.

Очакваме ви в „Арена Шумен”, за да помогнем на Ники!

Вход свободен!

Можете да подпомогнете инициативата!

Банкова сметка:
Банка ОББ – клон град Шумен
BIG: UBBSBGSF
IBAN: BG83UBBS80021031519850
Титуляр: Николай Димитров Чолаков

Благотворителната изява ще се излъчва на ЖИВО /Live/ от „Арена Шумен” на фейсбук страницата „Предай Добро За Ники”.