Жена в неадекватно състояние налага момичета. Кой обаче е виновника?

195
Кадър:бТВ

Случката се е разиграла в столицата, като жена удря малолетни момичета с палка в столичния квартал „Света Троица“. По думите на жената, която е била на работа въпросния ден на 20 януари малко преди 20ч, тя в видяла как жена налага с и блъска във витрината момиче. 

„Жената блъсна момичето в стъклената витрина. Видях как жената я налага с бухалка или нещо подобно на бухалка многократно по цялото тяло, без да се съобразява къде може да я удари и какви могат да бъдат последствията от това нещо“, обясни Иванова.

„Момиченцето се опита да се отскубне. В този момент аз изтичах навън, заобиколих, дръпнах жената и детенцето избяга надолу. Тя го удряше навсякъде, докато изляза. Първите 30 секунди бях в ступор – неочаквана ситуация беше. Никой не очаква да види нещо подобно. Жената беше в неадекватно състояние, крещейки. Имаше един мъж с нея, който придържаше детето за якето докато тя го налагаше. Аз не ги познавам и двамата. По-късно разбрахме, че е собственик на заведението“, добави очевидката. Часове по-късно от майката на едно от децата, Десислава разбира, че момичетата използвали детските клатушки пред заведението, за да снимат клип за социалните мрежи.

Нападнати били от работничка на заведението. Свързахме се със собственика му. Неговата версия е, че момичетата откраднали монети от клатушките пред заведението и това станало причина работничката му да ги подгони. Според него физическа саморазправа не е имало. „Като отидох, жената държеше момичето, което беше откраднало парите от играчката, а то крещеше и викаше без причина, за да може да всява суматоха“ коментира Симеон Цветков, собственик на ресторанта. Според него откраднатата сума е 7 лева, която е била изхвърлена.

„Жената не нанася удари – тя само я държи да не избяга и казва, че ще извика полиция, защо краде. Жената е тиха, кротка. Въобще няма нищо общо това е просто един параван да се измъкне един крадец“, посочи Цветков.
Десислава разказа, че веднага щом успяла да помогне на детето, то избягало. По-късно се върнало при нея заедно с майка си. Родителят е подал жалба в полицията, а детето е прегледано от лекар.

По публикацията работи: Велислава Велева