Известен бразилски ясновидец предсказа тежки катаклизми, които предстоят за България

1227
Колаж: Нова Вест

Бразилският пророк Нобрега да Лус се отличава с това, че изпраща писма до известни личности, в които не само описва бъдещи събития, но и посочва с точност до година, ден и понякога час на тяхното осъществяване. Именно той предупреждава с писмо принцеса Даяна, описвайки в детайли нейната смърт.

“През 2023-та ще има едно по-силно земетресение в България, но това няма да бъде толкова голям проблем. През 2027 г. се очаква да има и по-силно. Ще има също така свлачища и обилен снеговалеж. В някои райони ще има наводнения, които могат да причинят свлачища и разрушения. Очаква се и обилен снеговалеж през февруари. През 2024 г. страната ви трябва да бъде внимателна с членството си в ЕС, защото това ще бъде година на пререкания и скандали.“,предрича да Лус.

Той е изпратил и пет предупредителни писма до алпиниста Боян Петров, предупреждавайки го да не предприема експедиция, защото рискува живота си.

Нобрега бе на посещение в страната ни, за да представи новата си книга, озаглавена „Бъдещето на Земята между 2022 и 2047 година според писмата на Нобрега да Лус“. Пророкът сподели, че изпраща специално послание до българския народ и неговите управници.

На въпроса “Кога се очаква да приключи военният конфликт между Русия и Украйна?, пророкът отговаря: “До юни 2023 г. по мирен път. Това ще е най-добрият вариант.“

По темата с интересните личности в България, той отговаря: “Не мога да коментирам личните писма, които съм изпратил до български граждани, защото те са лични. Мога да кажа, че съм изпратил писмо до Румен Радев, което е публикувано в моята книга, защото той е публична фигура, от която зависят много неща за хората, живеещи в България. То обаче е публикувано, но година по-късно, след като вече му го бях изпратил. Тогава, когато му го изпратих, не трябваше да се публикува, защото предстояха избори в страната ви.“, казва още той.

По публикацията работи: Велислава Велева