Василев: Чух заявка за общо управление между три партии. България може да се върне назад във времето

85

По думите на съпредседателя на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев, българските граждани следва да си правят изводи, базирани на чутото от днес по време на лидерската среща. Асен Василев заяви, че е чул заявка за общо управление след изборите – на ГЕРБ, ДПС и БСП. Според Василев България може да се върне назад във времето.

„Аз мисля, че нашият извод не е важен, важен е изводът, който българските граждани ще си направят и той трябва да е базиран на това, което се чу в срещата. Това, което аз чух, е заявка за общо управление след изборите на ГЕРБ, ДПС и БСП, което автоматично означава, че това, което видяхме като хартиена коалиция, като коалиция за избор на г-н Рашидов, като коалиция, която днес отстреля скоростно шефа на Сметната палата, защото им е неудобен, най-вероятно, ако вземе мнозинство след изборите, ще се сформира и правителство в следващия парламент и ще върне България назад във времето“. Това коментира пред журналисти в парламента съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

По-рано днес на поканата на БСП за лидерски разговор се отзоваха само три парламентарно представени политически сили – ГЕРБ-СДС, ДПС и „Български Възход“.