Съседи на Севда Михайлова от „Орландовци“: Бебето изчезна. Не сме виждали нито него, нито майка му

404

Съседи на Севда Михайлова, майка на едно от децата, чиято съдба шокира България през декември м.г. Младата родилка живее в столичния квартал „Орландовци“. По техни думи то е изчезнало, не са го виждали скоро. Случаят с двете бебета трогна и потресе всички в страната, като последната версия по случая беше, че те са разменени умишлено.

„Размененото бебе изчезна! Не сме виждали майка му да се разхожда с него или да излизат дори от къщата си да отидат до магазина, както правеха преди.“коментират те пред „България Днес“ живеещи в близост.

Случаят с подменените деца в болница „Шейново“ в София разтърси обществото у нас преди Нова година. Заради съмнение, че детето, което отглежда, не е нейно, два месеца след раждането родилка иска направата на ДНК тест. Резултатът от изследването потвърждава, че пеленачето, с което жената се е прибрала от болницата, всъщност не е това, което е родила. Жената сигнализира в „Шейново“ и лечебното заведение започва вътрешна проверка.

Случаят с подменените деца в болница „Шейново“ в София разтърси обществото у нас преди Нова година.

Окончателно: Двете бебета в София са били умишлено разменени

Заради съмнение, че детето, което отглежда, не е нейно, два месеца след раждането родилка иска направата на ДНК тест. Резултатът от изследването потвърждава, че пеленачето, с което жената се е прибрала от болницата, всъщност не е това, което е родила. Жената сигнализира в „Шейново“ и лечебното заведение започва вътрешна проверка.

При нея се установи, че номера на гривничката, която се поставя на детето при раждане, не съответства на този на майката. В заключение се разбира, че две бебета, родени по едно и също време, са разменени и са дадени на грешните родители.

По публикацията работи: Велислава Велева