Трагедия след избухнали фойерверки: Жена от Бразилия загуби живота си пред очите на децата си

190

Майка беше убита пред очите на децата си, когато фойерверк се закачи за дрехите й и избухна на събитие за празнуването на Нова година в Бразилия. 38-годишната Елисанджела Тинем починала от рани в гърдите си, тъй като е нямало време някой да отстрани пиротехническото средство.

След трагедията на плажа в Прая Гранде в Бразилия е започнато разследване за убийство. На кадри от видео в социалните мрежи се вижда как купонджии крещят и бягат след „огромна светкавица“ с настъпването на 2023 г. Съобщава се, че майката на две деца Елисанджела и децата и са били свидетели на нейната ужасяваща смърт.

Свидетелят Луиза Ферейра, на 20 години, каза на g1 Santos, че на плажа са се провеждали редица неразрешени фойерверки. „Видях огромна светкавица точно когато стана полунощ и аз прегръщах майка си и тогава всички започнаха да крещят“, каза тя. „Видях една жена да лежи на земята, кървяща, когато отидох да видя, и момчето, което беше с нея, също беше на земята. Други хора бягаха, за да се измъкнат от района.

Погребението на жената е било този следобед в Сао Пауло, градът, от който е била.

„Каква трагедия! Бог да утеши сърцето на цялото семейство и да й даде вечен покой“, пишат трогнати от социалните мрежи. Друг приятел пише: „Не мога да повярвам какво се случи. Моята любов към цялото семейство. Моля, Бог да утеши сърцата ви в този ужасен момент. Моля се за вас.

Смята се, че 41-годишен братовчед на жертвата е казал на полицията, че фойерверките са избухнали, след като са се забили в дрехите на Елисанджела. Смята се, че човекът, изпратил изстрелял фойерверките във въздуха, все още не е открит. Установено е, че пиротехническото средство не е било запалено от семейството.

В момента се води разследване за убийство, което се очаква да доведе до обвинения в непредумишлено убийство.