Най-странните неща, извадени от пациенти в болница в САЩ за 2022г.

142

Комисията за безопасност на потребителските продукти на САЩ състави списък на предмети, които лекарите са отстранили от телата на пациенти през 2022 година. По традиция, журналистите съставят списък според частите от тялото, от които са извадени.

Един от тях сложил две безжични слушалки в едното ухо наведнъж. Друг обърка лепилото с капки за уши и го излял в слуховия отвор. Трети американец постави копче за ръкавели в ухото си, и преди да отиде на лекар, се опита да го извади с нож, но не успял. Пациентът, от чийто нос лекарите извадиха магнит, призна, че решил да го подуши и случайно го всмукал в ноздрата си. Друга жена пъхнала червена крушка в носа си, за да се пошегува с брат си, но не успяла да я извади сама.,пишат от Vesti.bg

От гърлото на един от пациентите се наложи да бъде извадена иглата, която иначе държала завесата на прозореца. Мъжът каза, че е поел дълбоко дъх и… някак си глътнал острия предмет. Към лекарите се обърнал и нумизмат със заседнала в гърлото монета.

Гениталиите на американците се оказали цели складове. Оттам лекарите извадили ключове, моливи, зъбци на гребен, силиконови тръби, парчета сапун и USB кабели. Монети, винтове, чаши, топки за голф, туби с козметика бяха намерени във вагините на американки, а една жена постави там фенерче и се изненадала, когато то заседна.

От задните части на пациентите са извадени не само залепени секс играчки, пластмасови бутилки от шампоан, бутилки от бира и билярдни топки. Един американец твърди, че слушалката на душа се озовала в ректума му, когато се подхлъзнал в банята и паднал по гръб. Друг твърди, че си е „играл с кутия със спрей“ и тя по някакъв начин се е озовала в ануса му.

От дебелото черво на трети пациент са извадени два жетона за покер, които, както твърди американецът, са били там заради облог с приятели. Освен това лекарите трябваше да премахнат регулируеми гаечни ключове, тоалетни четки и фрагменти от лампи.

По-рано беше съобщено, че потребителката на социалната мрежа TikTok Мелани Галеаз е страдала от болки в продължение на две години, приписвайки симптомите си на лаймска болест след ухапване от кърлеж. По-късно се оказа, че през цялото това време жената е ходила със забравен във влагалището си тампон.

По публикацията работи: Велислава Велева