Мбапе замени свое гадже – трансджендър с русокоса изкусителка (СНИМКИ)

1278

Звездата на Франция Килиан Мбапе има нова жена до себе си, пишат жълтите издания в родината му. Преди да се влюби в новата си изгора обаче, която и бивша на негов приятел, Мбапе беше свързван с друг модел – Инес Рау. Днес Инес е на 32 и е трансджендър, а операция за смяна на пола е претърпяла още на 16.

Най-дългата връзка на Килиан Мбапе до момента е с италианката Мария Луиза Джакобели, дъщерята на спортния журналист и директор на „Тутоспорт“ Ксавие Джакобели.  Нападателят продължава да сменя често приятелките си и вероятно затова ги крие старателно – съответно бе сред малкото френски национали на Световното първенство без официална придружителка. Според последните слухове, Мбапе е във връзка с белгийската манекенка Роуз Бертрам. Красавицата е с няколко години по-голяма от футболиста, с което той спазва традицията от миналите си връзки.

27-годишната Бертрам има две деца от колега на Мбапе. Още когато е на 17, тя среща нидерландеца Грегори ван дер Вил, тогава също играч на Пари Сен Жермен. Именно защитникът е баща на децата ѝ.

Снимка: Instagram/ @rose_bertham

„В момента съм свободна и готова да срещна нов човек. Не решаваш в един момент, че ще скъсаш с някого. Това е дълъг процес. Ван дер Вил е баща на моите деца и съжалявам, ако сме се разделили по лош начин“, заяви наскоро красавицата, която има доста опит с известни брандове на модната сцена, пише моделката.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Бившата на Мбапе – днес Инес е на 32 и е трансджендър, а операция за смяна на пола е претърпяла още на 16:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Играчът е бил близък и с дъщерята на легендарния певец Джони Холидей – Ема Смет, със супермодела Стела Максуел и с друго популярно в социалните мрежи момиче – Авив Сара Мейри.

По публикацията работи: Велислава Велева