Добра новина: Сумата за лечението на Йоана – младата майка с множествена склероза – вече е събрана.

23

Майка на 9-годишно момченце се бори с тежко заболяване – множествена склероза. Жената е диагностицирана с коварната болест през 2010 година. Тя прекарва по-голямата част от деня си в леглото, тъй като за нея всяко движение е свързано с усилие и умора. Сумата за лечението й е събрана!

Години наред, Йоана не се отказва да търси, за да открие начин да се върне към нормалния начин на живот, не се отказва да опитва различни методи, за да подобри физическото си състояние, неуморно търси своя „втори шанс“.

И ето, че го откри в терапия, която се прилага в Национален медицински хирургичен център Пирогов /А. А. Максимов Отделение по хематология и клетъчна терапия в Москва и представлява комбинация от химиотерапия и трансплантация на стволови клетки.

След разглеждане на документите, отразяващи състоянието на Йоана, беше получен отговор от клиниката, в който се отбелязва дата за приемането й – 27.02.2023г.

Терапията е на стойност 50 000 €, сума, която трябва да бъде събрана и преведена по сметка на клиниката до края на януари 2023г.

Повече от месец преди крайния срок парите са събрани.

Младата майка и нейното семейство благодарят на всеки, който е станал съпричастен с нейната съдба!