Принц Хари с голямо разкритие за кралското семейство: Лъжеха, за да защитят брат ми (ВИДЕО)

760

Това разкри херцогът на Съсекс в трейлъра на документалната поредица за семейния живот на Хари и Меган. Херцогинята на Съсекс дори заяви, че „нахранили вълците с нея“.

Принц Хари и Мегън Маркъл пуснаха нов трейлър на документалната поредица за семейния си живот. Във видеото херцогът на Съсекс обвинява кралското семейство, че „лъже, за да защити брат му“ и твърди, че той и Меган са били жертви на „институционално малтретиране“, пише Dailymail.

Сред серия разгорещени коментари, които загатват, че следващите три епизода от поредицата ще бъдат най-пикантните досега, херцогинята на Съсекс добавя: „Аз не бях хвърлена на вълците, те направо нахраниха вълците с мен“.

“Чудя се какво ли щеше да се случи с нас, ако не си бяхме тръгнали”, казва принц Хари преди Меган да добави, че “целият свят знаеше къде сме”.

В следващ кадър от трейла се вижда как принц Хари заявява: “Трябва да се махнем оттук!”, преди сцената да бъде прекъсната от видео, в което херцогът разказва, че е бил “на полет към свободата”.

Трейлърът завършва с тежките думи на принц Хари, който обвинява кралското семейство.

“Нямаха проблем да излъжат, за да предпазят брат ми, но не бяха склонни да кажат истината, за да предпазят нас”, заявява херцогът.

По публикацията работи: Пламена Сутева