Вместо хранителни добавки: Откриха огромни количества стимуланти за възрастни на Капитан Андреево (СНИМКИ)

blank
Снимка: Pixabay

Митнически служители задържаха голямо количество контрабандно пренасяни хранителни добавки за стимулиране на полова мощ. Автомобилът, в който пътували от Турция за България водач и неговата спътничка- български граждани, е селектиран за щателна митническа проверка.

При извършения от митническите служители физически контрол на превозното средство и багажа на пътниците, сред личните вещи на пътуващите са открити кашони с недекларирани хранителни добавки за стимулиране на полова мощ.

blank
Снимка: „Агенция Митници“

На 06.12.2022 г., около 04.10 часа, на МП Капитан Андреево на входящо трасе пристига лек автомобил с турска регистрация. Автомобилът, в който пътували от Турция за България водач и неговата спътничка- български граждани, е селектиран за щателна митническа проверка. При извършения от митническите служители физически контрол на превозното средство и багажа на пътниците, сред личните вещи на пътуващите са открити кашони с недекларирани хранителни добавки за стимулиране на полова мощ. Общото количество на откритите опаковки е 13 554 броя, по-голяма част от тях сашета, както и таблетки, и спрей с обозначения на пет търговски марки.

blank
Снимка: „Агенция митници“

В хода на проверката е установено, че недекларираните стоки са собственост на водача на автомобила. Срещу него е съставен акт за пренасянето на лекарствените средства в нарушение на Закона за митниците.

По публикацията работи: Велислава Велева