Шокираща находка: Откриха останки на хора в Приморския край в Русия

290

В Приморския край полицейски служители откриха останките на хора на в дома на заподозрян за убийство Той е направил опит да сложи край на живота си по време на обиск. Сред откритите останки е бил овъгленият труп на издирвана жена. 

 

На интересен и необичаен случай се натъкват полицаи в руския Приморския край в Русия – заподозрян за убийството прави опит да сложи край на живота си по време на обиск. В имота му са открити останки на неидентифицирани хора. Възможно е разследващите случайно да са се натъкнали на извършителя.

Първоначално разследващите научили за изчезването на жител на село Горнореченски. Според очевидци последният човек, който я е видял, е Юрий Ю. от село Рудни . Служителите на реда са отишли ​​при него с обиск, той не е оказал съпротива. Полицаите открили на мястото му следи от кръв и гилзи, както и прясна пръст и започнали по-внимателно да проучват района. По някое време Юрий Ю. се опитал да се самоубие, по-късно бил докаран в критично състояние, пишат от Рамблер.

Под земята са открили и заровения автомобил на жертвата, който също е бил опожарен по-рано.

Кои са останалите открити хора  и кога са починали не е известно. Що се отнася до жената която е била обявена за изчезнала, вероятно Юшченко я е застрелял в деня на изчезването ѝ. След това се опитал да изгори трупа и да го погребе. Същото направил и с автомобила на жертвата: изгорил го, а след това заровил тойотата с помощта на личния си багер. Според предварителната версия мъжът е ударил момичето няколко пъти по главата с дървен чук, след което го е удушил с тел.

Случаят все още се разследва – възможно е да има още находки в имота на заподозрения.

По публикацията работи: Велислава Велева