Анита Мейзер пряко от болницата: Ухапа ме кучето на мой близък приятел и накрая аз излязох виновна (ВИДЕО)

235

Анита Мейзер е пострадала тежко. Тя е нахапана от кучето на свой приятел, който сега се опитва да я натопи. Варненката, която след обвинението за убийство на своя партньор Николай, се премести да живее в Америка, се пусна на живо от болницата и разказа подробно как се стигнало до инцидента и кой е виновен.

Преди 3 дни Анита е била ухапана от кучето на свой приятел, на когото отишла на гости. Той и гаджето му, който също е мъж, имали цели четири кучета. Анита отказвала да слезе от колата, но той я уверил, че нищо няма да й направят.

Още със стъпването на земята едното куче се нахвърлило върху нея и я захапало доста силно. На другия ден решила да отиде на лекар, но вместо нейният „приятел“ да се притесни за здравословното й състояния, той започнал да я заплашва.

„Колко нагли хора има на този свят“, заяви тя. Той ми каза, че ако трябва да го съдя, не мога да докажа, защото можело и моето куче да ме е ухапало. Потресена съм, дори не ми се коментира“.

Питам го 3 дена настоятелно за доказателство за ваксини, а той буквално ме набеди, че искам да го съдя или че се шашкам ( второто е вярно) и че той се подготвя и проучва как да се спаси. Не се чувствам добре и ми правят допълнително изследвания, на системи съм, току що ми взеха тест за Ковид, кръвни изследвания, преливат ми IV, а той мисли за себе си и как да ме подреди ако случайно реша да го съдя! Сложи ми думи в устата и разговаря незаслужено арогантно с мен…“, оплака се Анита в профила си във фейсбук.