Тежка раздяла в света на футбола: Роналдо и „Манчестър Юнайтед“ вече нe гледат в обща посока (СНИМКИ)

118

Клубът благодари на Роналдо за изумителния му принос в двата престоя на “Олд Трафорд”, в които отбеляза 145 гола в 346 мача. Световно известния футболист и футболния клуб се разделят и веки поема по нов път. От страницата на футболния клуб в Twitter публикуваха коментар, относно ситуацията.

Пожелаваме му всичко най-добро.” В краткото съобщение на официалния сайт на “червените дяволи” се допълва, че “всички в Юнайтед остават съсредоточени върху продължаване на прогреса при Ерик тен Хаг и ще работят заедно за успехи на игрището”.

“След преговори с Манчестър Юнайтед се разбрахме по взаимно съгласие да прекратим нашия договор. Обичам Манчестър Юнайтед и феновете – това никога няма да се промени. Мисля, че това е правилният момент да потърся ново предизвикателство.

Пожелавам всичко най-хубаво на Манчестър Юнайтед”, се казва в кратко изявление на португалската звезда. Както е известно, Кристиано взриви футболната общественост точно преди началото на Мондиал 2022 със скандалното си интервю пред Пиърс Морган. В него той открито атакува мениджъра Тен Хаг, собствениците от фамилия Глейзър и дори разкритикува остарялата база, пишат от Спортал.

Още след излъчването му (в рамките на няколко дни) се заговори, че адвокатите на Юнайтед са започнали да проверяват възможностите да се прекрати договора, който изтичаше в края на сезона.

По публикацията работи: Велислава Велева