Няколко души загинаха при стрелба във Вирджиния. Виновникът е намерен мъртъв

43

Инцидентът с фатален край се е случил в щата Вирджиния. Влизайки в магазина, полицията открива телата на няколко души. Разследването по случая тече

Говорителят на полицейското управление в Чесапийк, щата Вирджиния съобщи, че няколко души са били простреляни и убити в магазин Walmart в Чесапийк, съобщават от БГНЕС.

Стрелецът, чието име властите не съобщават, е бил открит мъртъв в магазина във вторник вечерта, заяви Лео Косински, говорител на полицейското управление.

Косински не каза точно колко души са били простреляни смъртоносно, но заяви, че според него те са „по-малко от 10“. Полицейското управление се е отзовало на сигнал за стрелба в Walmart около 22:00 ч., каза г-н Косински.

Той добави, че когато полицаите влезли в магазина, намерили „множество убити и ранени лица“. Косински заяви, че разследващите не знаят дали стрелецът се е самоубил. Той добави, че не вярва да е имало стрелба от страна на полицейски служители.

Това е втората масова стрелба в страната за по-малко от седмица. През уикенда петима души бяха убити при стрелба в гей клуб в Колорадо Спрингс, щата Колорадо.

 По публикацията работи: Силвана Димитрова