Биков от ГЕРБ: Демерджиев трябва да си подаде оставката, очевидно не се справя

106

Това заяви в интервю днес Тома Биков. По думите му страната ни е имало договор с Турция и който е влизала у нас нелегално – е бил връщан.

Иван Демерджиев трябва да си подаде оставката. Очевидно не сме справя. Натиска от мигранти е бе огромен, но не е имало имигрантска криза. Работихме много добре с Турция и Гърция. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ в ефира на БТВ.

Никога не сме твърдели, че оградата е единствения елемент, който може да спре мигрантите. Тя е един от многото елементи. Когато сме управлявали не сме ходили да мрънкаме като ощипани моми, а сме си носили отговорността. Бяхме осигурили 250 млн. евро за всякакви неща.

Що се отнася до разговора между ГЕРБ и ПП то той е бил един нормален разговор. Ние имаме задължително план Б, защото не можем да разчитаме на нашето добро усещане, заяви Биков.

Трябва да има нормално правителство, което да носи отговорност и да изпълнява бюджета, каза той и добави, че това е най-важната тема.

Няма шанс да подкрепим втория мандат. Мисля, че има шанс да подкрепим третия и да бъде създадено кризисно правителство, отсече Тома Биков.

По публикацията работи: Силвана Димитрова