Руска оперна певица разкри тайни за ориентацията на Путин. Хвърли му тежки обвинения

1871

„Руският президент Владимир Путин е хомосексуалист“, това каза бившата депутатка от Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) Мария Максакова, цитирана от украинската медия ТСН.

Оперната певица заяви: Цялата тази история за връзката на стопанина на Кремъл и бившата гимнастичка Алина Кабаева е стопроцентова измислица. Тази „любов“ бе родена от близки до президента на Руската федерация олигарси с една-единствена цел – да се прикрие нетрадиционната сексуална ориентация на държавния глава.

„Кабаева бе „пъхната“ в леглото на Путин. Новините за любовта им се пускаха в медиите по нареждане на богаташите и бяха спирани по тяхна заповед“, каза още бившата законодателка.

По думите на Максакова: Путин добре имитираше любов с бившата спортистка. Когато обаче стана ясно, че той не смята да си губи времето с жени, а да се отдава на интимни ласки с мъже, гимнастичката бе натирена.
„Кабаева изигра своята роля майсторски. Тя роди две деца, приписвани на Путин, и това донякъде разсея предположенията, че президентът на Русия е гей“, каза още ексдепутатката.

Максакова е родена през 1977 г. Тя бе депутатка от партията на властта „Единна Русия“ от 2011 до 2016 г. Певицата бе изключена от партията, защото се обяви срещу закона за забрана на пропаганда на хомосексуална ориентация и забраната американски граждани да осиновяват сирачета от Русия.

През 2017 г. Максакова заедно с втория си съпруг – бившия депутат от Държавната дума – Денис Вороненков – избяга в Украйна. Той бе убит в центъра на Киев на 23 март 2017 г. Според украинските власти поръчителят на Вороненков е първият съпруг на певицата руският престъпен бос Владимир Тюрин.

По публикацията работи: Силвана Димитрова