Стефан Янев посочи как ще се процедира с „10-15 личности в обществото ни, които ни разделят“

176

На въпрос какво ще се случи ако третият мандат отиде при „Български Възход“, лидерът на партията Стефан Янев отговори следното: „Имаме план. Имаме стратегия“. По-рано Янев посочи и това, че в обществото ни има 10-15 личности, които ни разделят. Той посочи, че ще се работи за създаване на механизъм за одит в действията на тези 10-15 човека

По-рано от трибуната Стефан Янев заяви следното: „Българският народ ни изпрати в парламента, за да търсим решения, а не да го занимаваме със себе си или да демонстрираме партиен егоцентризъм“.

Янев уточни, че това са решения, които са важни за българските граждани и бизнес, решения, свързани с кризите, инфлацията, цената на живота, за бъдещето на децата на България и това на страната. Стефан Янев посочи, че за търсенето на тези решения от коалицията се концентрират над три основни теми – сигурност, справедливост и солидарност.

От партията вярват, че справедливостта изисква редът и правилата да се отнасят от всички и да се спазват от всички.

„В същото време, в обществото ни има 10-15 личности, които ни разделят. Ние ще работим за създаване на механизъм за одит в действията на тези 10-15 човека, което да завърши или с обвинение, или да спрем отровата и злобата в ежедневието си“, заяви още той от трибуната.