България

Слави Трифонов разкри какво се е случило по време на последния му разговор с Кирил Петков (ВИДЕО)

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов публикува в личния си Фейсбук профил видеоклип, представляващ част от неговото предаване. В него той говори за неразказвани в общественото пространство досега истории. По негови думи последният му разговор с Кирил Петков не е бил особено приятен

Слави Трифонов направи нови разкрития за времето, когато партията му бе в коалиция с ПП, БСП и ДБ. Той сподели видео в личния си Фейсбук профил от вчерашното издание на предаването си:

„Последният път, в който разговарях с Кирил Петков, беше за избор на шеф на БНБ. Той ме беше пуснал на спикер. Докато му кажа не искам да говоря така и той вече ме включи.

На срещата, до колкото знам, са били Нинова и Христо Иванов и аз казах преди да коментираме шефа на БНБ искам да ви попитам: Не ви ли е неудобно и неприятно, че Кирил Петков не ни информира предварително, а всъщност ни пренебрегна. Арестува Борисов, а ние разбрахме една минута след като се е случило и другото от медиите, за такъв важен казус нас не ни питат. Не получих никакъв отговор, имаше пълно мълчание“, призна Слави Трифонов.

„След това той изключи спикера и разговорът продължи неприятно, заради нашето предложение за г-н Каримански. Той каза, че е „леке“. Аз казах, че човек, който квалифицира няма доводи и казах, че той за последен път разговаря с мен“, разказа Трифонов.

Слави разказа още, че по принцип е човек, който гледа предварително да се изчистят проблемите в отношенията, да не се стига до крайности, но когато се убеди, че няма смисъл, прекратява отношенията завинаги. „Такъв характер съм, предупреждавам. След това да си прощаваме, да си обясняваме, дай сега да започнем наново… Просто не съм такъв човек“, добави лидерът на ИТН.

„Гледам да съм почтен, макар тая дума да я намразих заради някои хора, така беше и с Кирил Петков – предварително го предупредих“, каза още той.

Трифонов се чудел защо предизвиква такава омраза и твърдения, че бил опростачил нацията. Казвали го и умни хора, които уважава, но се чуди как така се стига до подобно крайно излеяние на емоции и най-вече защо именно той ги предизвиква. Като не ти харесва нещо, не го гледаш, даде рецепта Трифонов на тези, които го мразят

Призна, че много е разсъждавал над въпроса защо има толкова силна неприязън към личността му у някои хора. И заключи, че борците срещу чалгата му напомнят на хората от ДБ, „Промяната“ и разни харвардци – те се мислели за по-умни, по-образовани, по-възвишени, а ти си „гаден мазен селяндур“, който мъти водата на тях – солта на земята, „изникнали от реброто на бог“.

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Пламена Сутева

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 5 дни
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 5 дни
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 месец
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца