Емили предизвика фурор на фен среща в мол: „Заради една Емили се задръсти целия мол“, казва тя (СНИМКИ)

239

Емили „тротинетката“, известна на мнозина у нас, е във възторг от фен срещата, която се е провела във варненски мол преди дни. Тя разказва как направо е била „нападната“ от свои фенове и това ще го помни през целия си живот.

„Благодаря Ви, Варна!“, започна Емили във Фейсбук.

После започна разказа си за фен срещата, провела се във варненски мол. Емили пише, че е очаквала много хора, но това, което се е случило ще го помни цял живот.

„Още преди да вляза в мола през паркинга, около мола имаше много мои фенки и фенове, които викаха моето име и крещяха!

Влязох през паркинга, взех асансьора и се качих на последното ниво, където още от асансьора ме нападнаха фенове с много листчета за автограф, телефони за снимки!“, пише Емили.

По думите на Емили цял етаж от мола е бил пълен с нейни фенове. „Имаше около 1 000 човека на етажа, беше задръстено навсякъде!“, пише тя.

„Накрая дойдоха почти всичките охранители, за да ме охраняват и да следят за реда! Решиха мен да ме изведат на терасата на мола! Но положението стана по-дебело! Феновете драстично се увеличиха и в един момент се наложи Охраната да извика Полиция! 5 мин по-късно дойдоха органите на реда и по-лека лека започнаха да ме превеждат през асансьора, през паркинга, па накрая се качих в Патрулката и ме закараха до автогарата, която е до самия Мол, за да мога да си тръгна на спокойствие! А охраната ми дотика тротинетката до автогарата!  Заради една Емили се задръсти целия Мол, стигна се до Охрана и Полиция!“, разказа Емили в своя публикация във Фейсбук.