Настимир Ананиев, ПП: Всеки трети избирател между 18 и 30 г. е гласувал за нас

124

Това коментира Настимир Ананиев от „Продължаваме Промяната“ днес, на фона на излезлите резултати от вота. По негови думи, за да се стигне до промяна, следва да мине време

Подкрепата към нас беше много важна, за да покажем, че сме основен опонент на статуквото. Всеки трети избирател между 18 и 30 г. е гласувал за ПП. Пенсионерите също ни подкрепиха, подкрепяйки младите. Това коментира в ефира на Nova News Настимир Ананиев от „Продължаваме Промяната“.

Според него за да се направи промяна, трябва време. „По какъв начин социолозите калкулират купения вот? И как си продаваш бъдещето за 100 лева? Липсата на Рашков е очевидна, акциите срещу купения вот са прах в очите. Борисов се е видял с много кметове и предвид идващите местни избори, ги е убедил да гласуват за ГЕРБ. Ние знаем какво сме обещали и няма да предадем нашите избиратели“, категоричен е той.

По думите му ГЕРБ представляват това, срещу което ПП се бори. „Ще обсъдим всички варианти за коалиция, заявили сме какво искаме да променим и срещу какво се борим. Третият мандат може да бъде даден на Янев“, предположи Ананиев.

По публикацията работи: Пламена Сутева