Украйна: Путин има най-малко трима двойници

852

Това твърдение идва от устата на началникът на службата за военно разузнаване към украинското военно министерство. Той лично забелязал, че имало големи разлики във визията на руския лидер, по време на различни събития

„Руският президент Владимир Путин има най-малко трима двойници“, това каза началникът на службата за военно разузнаване към украинското министерство на отбраната Кирил Буданов, цитиран от киевската медия „Фокус“.

„Аз лично забелязах големи разлики във визията на Путин по време на три различни събития. Това ме навежда на мисълта, че той има най-малко трима дубльори. Тези хора се появяват на различни прояви и се редуват по някакъв принцип“, каза още Буданов. Той също добави, че е възможно Путин да има още двойници.

По думите на Буданов в Кремъл е имало хора, обявили се против започването на руската инвазия срещу Украйна. „Тези хора са знаели какви тежки ще бъдат последиците за страната им. Всичките решения в Русия обаче се вземат от един единствен човек – Путин“, допълни той.

„Русия трябва да прекрати войната. Москва трябва да признае, че тя е направила грешка като ни нападна и да ни върне заграбените територии (Кримския полуостров, частите от източните Донецка и Луганска области, окупирани през 2014 г., и частите от Херсонска и Запорожка области, анексирани преди няколко дни)“, каза още Буданов.

По публикацията работи: Пламена Сутева