Борисов гласува: В целия този хаос, аз съм убеден, че както вчера и онзи ден, започнаха да излизат далаверите на управляващите (ВИДЕО)

129

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас. Според него в следващите месеци основна тема ще бъде войната в Украйна, но някои политици избягвали да говорят по нея

На излизане от секцията той коментира пред журналисти:
„Да приемем, че има какво да питате. В целия този хаос, аз съм убеден, че както вчера и онзи ден, започнаха да излизат далаверите на управляващите. И след като всичко стана ясно какво са правили, и малкото, останали да гласуват за тях, ще се отвратят“.

„Светът е война. Ясно позиционирана. Аз разбирам колегите политици, които избягват темата, но в следващите месеци това ще е основното. При тази агресия, тази война с ясен агресор в лицето на Путин (нищо против руския народ), при този фарс на референдумите, България трябва да заеме ясно своето място, където се намира – в ЕС и НАТО. Да сме с „белите фигури“, както каза Гари Каспаров“.

Борисов изтъкна, че парите по Плана за възстановяване трябва да се насочат правилно към местата, където електроенергията ще е най-ценната суровина.

Той допълни: „За резултатите да ме питате все едно да питате футболните отбори ще участват ли в републиканското първенство и как ще се класират“.
класират“.

„Вчера беше поредната опорка на тези хора – и Мицотакис, и Вучич вчера заявиха, че благодарят на Борисов, задето започна интерконектора. Ние в момента сме най-мощната газопреносна система на Балканите със системни връзки“, заяви още Борисов.

„Надявам се президентът Радев да е взел мерки. Защото ако отидем и пак ни бият „дузпата“ с резултатите, които се вдигат с по 1000 гласа на минута в последния час… Аз призовавам колегите си към разум и нека разумът да надделее. Стига емоции. Довечера ще се преброим всичките“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Аз моето его отдавна съм си го надживял. А реваншизъм – обещавам че няма да има за никого“, заяви още Борисов.