Горещата кандидат-кметица от Момин проход стана звезда във филм за възрастни (СНИМКА)

3882

Диана Габровска нашумя със своите палави снимки още през 2019 г., когато бе и кандидат-кметица на Момин проход. Сега обаче, тя е решила да стигне дори по-далеч, като експериментира и в киното за възрастни. Палавницата е получила позволение от половинката си и е споделила за изявата си и на децата си

Бившата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска, чиито голи снимки взривиха интернет пространството по време на предизборната кампания през 2019 г, се впуска официално в индустрията за филми за възрастни.

Габровска вече е заснела първия си филм за възрастни в Гърция. Предстоят й и още палави снимки. Диана има договор за още 5 сцени.

Снимките са се провели през лятото в един от курортите в южната ни съседка. Във видеото Диана Габровска е в интимни сцени с жена. Премиерата на горещата лента ще е идната неделя, 2 октомври. Палавата сцена продължава 20 минути.

Диана доста мислила, преди да се реши да нагази в тази индустрия. До последно, в деня на снимките, мислела, че ще се откаже. Тя е омъжена, а съпруга й Тони застава плътно зад нея, той дори е пътувал с нея до Гърция, за да я окуражи за снимките. Това споделя Габровска в интервю пред „България Днес“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Diana Gabrovska (@diana_gabrovska_official)

Горещата кандидат-кметица разкрива, че е разговаряла с децата си за това и ги е уведомила, че мама ще се снима в еротични филми. „Като пораснете, ще ме разберете – това им казах. Исках да го научат от мен, а не от други хора“, коментира Диана Габровска. И признава, че „лоши хора“ и преди това им подмятали разни неща за нея.

С позволението на мъжа си Тони Габровски, силиконката е подписала договор с най-голямата гръцка компания за създаване на ленти за възрастни. Това решение е взето, след като е имало множество оферти от различни световни компании в тази индустрия.

В първата си палава лента, Габровска е партнирала на известната гръцка еротична актриса Ванеса Адамопулу.

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни ласки в луксозна къща сред домашна обстановка. И Диана, и Тони били изключително щастливи и доволни от заснемането на първите кадри, предава столичен ежедневник. Габровска дори вече обмисляла заснемане на още сцени – с един мъж, с двама мъже, не се знаело докъде може да стигне.

По публикацията работи: Пламена Сутева