Парадокс: Шефът на компания за вегански храни ухапа носа на мъж (СНИМКА)

128

Ръководител на компания за вегански храни беше обвинен в „терористична заплаха“ и поражение трета степен, след като ухапа носа на мъж. Случката е от събота

Според местната новинарска организация KNWA, инцидентът е станал, когато кола се е опитала да излезе пред превозното средство на г-н Рамзи.

Конфликтът е станал в гараж близо до стадион Razorback след футболен мач на университета в Арканзас, според предварителен полицейски доклад.

Твърди се, че Рамзи е ударил стъклото на автомобил, след като е влязъл в контакт с предната гума на колата на Рамзи. След това собственикът на другия автомобил излязъл от колата си и Рамзи започнал да го удря с юмруци и да го ухапе по носа, „разкъсвайки плътта на върха на носа“, според доклада. Жертвата и свидетел също твърдят, че Рамзи е казал на собственика на Subaru, че ще го убие.

Твърди се, че Рамзи излязъл от своя автомобил, „придърпал другия шофьор и го ударил с юмрук“, след което „ухапал носа на собственика, разкъсвайки плътта на върха на носа“.

Той беше обвинен в побой трета степен и терористична заплаха с обща гаранция от 11 085 долара (9 700 паунда) и беше освободен в неделя.

Потребител в Туитър се пошегува, като написа, че човешките носове изобщо не са веганска храна.