Коя е новата дама до Леонардо ди Каприо (СНИМКИ)

66

Както вече бе съобщено актьорът прекарва много време с моделката, но те „излизат като приятели“.

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид бяха снимани заедно на парти в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Журналисти от Daily Mail заснеха двойката в момента, в който седяха заедно и разговаряха, а също и периодично се държаха за ръце, предаде NOVA.

снимка: Instagram

Вътрешен източник каза също за Page Six, че Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид са издигнали връзката си на следващото ниво. Според запознати връзката им е станала по-интимна, въпреки че Ди Каприо и Хадид се опитват да не бързат. Ди Каприо не е от тези, които държат на постоянството в интимните отношения. Те не бързат. По-рано беше съобщено, че актьорът прекарва много време с моделката, но те „излизат като приятели“.

В същото време Ди Каприо и Хадид общуваха добре и преди, но тогава в отношенията им „нямаше нищо романтично“, както уточняват техни близки.

За предполагаемия роман Ди Каприо и Джиджи Хадид започнаха да говорят след раздялата на актьора с Камила Мороне, с която той имаше 4-годишна връзка. Сред възможните приятелки на Ди Каприо се споменаваше и украинската моделка Мария Берегова, но тези слухове не бяха потвърдени.